Jarig op Curacao
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Hester
04 April 2009 | Nederland, Amsterdam
Zoals jullie allemaal wel wisten was ik afgelopen donderdag jarig. Het was heel erg leuk om je verjaardag een keer ergens anders te vieren.
Woensdag avond ben ik met 3 meiden naar de TMF bar geweest, zonder dat ik het in de gaten had, hadden ze iets voor mij geregeld, want toen het 12 s’nachts was werd mijn naam omgeroepen dat ik naar het podium moest komen. Het hele café heeft mij gezongen.
Iedereen kwam mij feliciteren, zelf mensen die ik niet kende.
En wat was nou het leuke, Najib Amali was gewoon op mijn feestje:)
Ietsje later kwamen de meiden naar mij toe met een glas in de vorm van een gitaar,en deze zat vol met een cocktail.
We hebben deze met ons vieren opgedronken.
Zelf de taxi chauffeur heeft op de terug weg nog voor mij gezongen. Het was een super leuke avond.
De volgende dag, op mijn verjaardag zelf, ben ik met Anita ( meisje waar veel mee om ga) naar Shete Boka geweest, hier wilde ik altijd nog een keer heen.
Ik ben er ook met mijn ouders geweest, en het is daar zo mooi.
We hebben hier 4 uur rond gewandeld en lekker in de zon gezeten.
Ik vond het ook erg leuk dat mijn ouders en mijn zussen even belde om mij te feliciteren.
Toen ik thuis kwam, wilde ik meteen kijken of ik post had, ik was helemaal teleurgesteld, want er lag geen post. Boven bij mijn kamer, werd ik door verschillende meiden gefeliciteerd en één van hun zei, als je s’nachts nooit meer zo’n herrie maakt, dan heb ik post voor je.
( we hadden s’nachts nogal herrie gemaakt, door te zingen en over het hek te klimmen in plaats van het hek gewoon open te maken)
Ik voelde me echt een beetje jarig toen ik de kaartjes las.
S’avonds ben ik met 13 vrienden wezen eten bij de Mexicaan, dit was super gezellig, en er werd weer 2 keer voor mij gezongen.
Ik heb heel leuk cadeau van hun gekregen namelijk hele vette all stars. Ik ben er zo blij mee, was helemaal verrast. Ik wilde ze al zelf kopen, maar dat hoeft nu niet meer.
Ook hebben ze voor mij het eten betaald.
Na het eten zijn we met ons allen naar de nachtwacht gegaan, dat is een café bij ons in de straat, het was redelijk rustig en daar door was het minder gezellig dan normaal.
Ik heb in ieder geval een hele leuke verjaardag gehad in Curaçao.
En allemaal super bedankt voor de telefoontjes, smsjes, kaartjes, krabbels op hyves, krabbels op mijn site en mailtjes. Echt heel erg leuk.
Groetjes
Iedereen kwam mij feliciteren, zelf mensen die ik niet kende.
En wat was nou het leuke, Najib Amali was gewoon op mijn feestje:)
We hebben deze met ons vieren opgedronken.
Ik ben er ook met mijn ouders geweest, en het is daar zo mooi.
We hebben hier 4 uur rond gewandeld en lekker in de zon gezeten.
Ik voelde me echt een beetje jarig toen ik de kaartjes las.
Ook hebben ze voor mij het eten betaald.
Ik heb in ieder geval een hele leuke verjaardag gehad in Curaçao.
Groetjes
04 April 2009 - 20:46
Christien:
Hey Hes,
Terwijl ik je op msn spreek kan ik ook hier ffies een bericht achter laten.
Super verhaal weer en wat een leuke foto's heb je weer gemaakt.
Heb nog een fijne vakantie en tot heel snel he.
Liefs vanuit Aalten -
04 April 2009 - 21:05
Leonie:
gezellige bende:D:D -
04 April 2009 - 21:06
Christien:
Hey Hes,
Terwijl ik je op msn spreek kan ik ook hier ffies een bericht achter laten.
Super verhaal weer en wat een leuke foto's heb je weer gemaakt.
Heb nog een fijne vakantie en tot heel snel he.
Liefs vanuit Aalten -
05 April 2009 - 11:44
Mieke:
Ha Hes,
Heerlij oz'n feestje.. zou er wel bij willen zijn! ;-) Maar goed... nog 6 dagen en dan kunnen we je weer vasthouden.
Liefs xxx -
05 April 2009 - 13:48
Daan:
Heeei Hester,
klinkt allemaal erg leuk,
morgenvroeg om kwartover 8 land ik alweer in Curacao.. En ik heb een SUPER TOF cadeau voor jou en jantine gekocht, DUS!!!!!
x Daan -
05 April 2009 - 19:16
Pa & Ma:
Wat een gezellige boel daar op Curacao.
We moeten maar vast bedenken hoe wij het ook zo gezellig kunnen maken voor je anders denken we dat je Curacao nog gaat missen.
Liefs en tot over 6 dagen. -
08 April 2009 - 11:14
Susanne:
Nog 3 dagen en dan kunnen we je helemaal plat knuffelen!!! :)
Liefs Mark, Susanne, en alvast een dikke knuffel van Renske, Mirthe en Esmee -
09 April 2009 - 17:34
Dickittyteunfranky :
hester voor morgen een rustige terug reis geniet nog maar ff van de laatste dagen ayoo tot op schiphol -
09 April 2009 - 21:09
Maartje:
hai hester,geniet van je laatste dagje morgen,voor nu een fijne avond en dan een goede reis terug naar nl gewenst,je komt met mooi weer aan.groetjes maartje -
10 April 2009 - 16:16
Leonie:
darling! me laatste berichtje hier! want morgen ben je alweer terug:D:D! woeiii
tis lekker weertje hier, dus dat scheelt een beetje, anders word je meteen depressief i guess haha!
kussss en tot heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel snel:D:D -
10 April 2009 - 16:58
Elise:
Lieve meid,
Morgen ben je weer in Hollandia:D! Succes met je vliegreis terug en hopelijk tot snel!
Knuffel Elise